Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Ankara Yangın Bapsı dercetmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile ait merak ettikleri bütün konular karşı veri sahibi olabilirler.

Bina çışitalarında kullanılan baplar aksiyonlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride kuşatılmış kalabilir.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zahmetsiz bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın müstacel durumlarda emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

 60dk ve 120dk kabil ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta düz açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli puan ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi ateşe dayanıklıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli zemin oluşturur.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet alıyoruz.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha iyi uyumanıza ve bir Yangın Kapısı Fiyatları yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sertifikasız yangın kapıları da yarar maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir almaşık sunar.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page